Rosini team

Nico van Rosini Vastgoed & Advies
Nico, zaakvoerder
BIV 505581
0478 012 012


"Betrokkenheid en een persoonlijke aanpak bij élk aankoop- en verkoopproces, dat is de kracht van Vastgoed Rosini"

Met meer dan 14 jaar ervaring in de vastgoedsector is Nico intussen een vaste waarde in de ruime regio. Als vader van drie kinderen en geboren Bonheidenaar kent hij het werkterrein van Vastgoed Rosini als geen ander.

Na eerste werkervaringen in de bank, verzekerings- en vastgoedsector richtte Nico in 2011 zijn eigen kantoor, in Bonheiden dorp op.

In totaal werden intussen meer dan 700 woningen verkocht en verhuurd.

Nico draagt zijn authentieke visie, betrokkenheid, doorgedreven overtuigingskracht en rust uit naar zowel klanten als interne medewerkers en leveranciers. Hij kan steeds terugvallen op zijn mensgerichte, eerlijke en betrouwbare manier van werken.

Leuk weetje, Nico noemde Rosini naar zijn 3 kinderen, Robbe, Siebe en Nina.

Contacteer Nico voor een gratis schatting of een persoonlijk gesprek en ontdek de mogelijkheden voor het verkopen of aankopen van jouw woonproject.


Contacteer Nico

Hans van Rosini Vastgoed & Advies
Hans, sales & marketing manager
BIV 515480
0473 72 19 60


"Kopen en verkopen is mijn vak, maar oprecht luisteren en mensen kunnen helpen in hun zoektocht,dat geeft de échte kick"

Hans groeide op in onze thuisbasis, Bonheiden. Na tussenstappen in Lier en Antwerpen verhuisde hij naar Battel, Mechelen. Het ruime Rosini werkterrein is hem dus meer dan bekend. Met meer dan 16 jaar commerciële en leidinggevende ervaring (Telenet, goudengids.be, StepStone, Unique) en als zaakvoerder van zijn eigen managementbedrijf combineert hij zijn ondernemers- sales- en creatieve talenten nu ook met zijn passie voor en ervaring in immobiliën.

Na meer dan 8 eigen aankoop-, renovatie-, verhuur- en verkoopprojecten bouwde hij al vanaf jonge leeftijd aanzienlijke kennis en inzicht op in vastgoedtransacties en verbouwprojecten. Daarnaast werkte hij op freelance basis eerder als vastgoedfotograaf voor een aantal immokantoren in Antwerpen. Hans is gepassioneerd, positief ingesteld en gedreven om anderen te helpen.

Hij heeft een uitgesproken talent om te luisteren en te begrijpen waar de echte noden en behoeftes liggen.

Plan nu je gratis schatting of persoonlijk gesprek in en Hans begeleidt je graag met de meest rendabele en inventieve zoektocht naar een nieuwe eigenaar voor je woning of bij het vinden van de woning van je dromen.


Contacteer Hans

 
Niki van Rosini Vastgoed & Advies
Niki, commercieel medewerker
0478 01 30 13


"Klanten bijstaan, begeleiden, informeren én adviseren op een vriendelijke, loyale en eerlijke manier, dat is de reden waarom ik mijn job zo graag doe"

Niki is een jong en goedgemutst organisatorisch talent, die meer doet dan op een professionele manier klanten helpen en begeleiden.

Ze is Bonheidenaar in hart en nieren, woont intussen met haar gezin in Keerbergen en deed heel wat vastgoedervaring op in de brede regio rond Tremelo en Putte.

Vastgoed heeft Niki altijd geboeid. Met een diploma ‘Communicatiemanagement’, bijna 5 jaar ervaring in de vastgoedsector en na het behalen van haar vastgoeddiploma werd de bestuurder van haar eigen patrimonium vennootschap te Antwerpen.

Ze verrichte intussen zelf verschillende projecten in zowel nieuwbouw als renovatie waardoor Niki’s kennis enorm verreikte.

Niki geniet elke werkdag van de afwisseling die haar job haar biedt. Uitdagingen aangaan en probleemoplossend denken in overleg met de klanten, zijn voor haar prioriteit binnen de job.

Om een drukke werkdag af te sluiten zoekt Niki, als kersverse mama, rust en ontspanning in tennis en koken.


Contacteer Niki

Joyce van Rosini Vastgoed & Advies
Joyce, commercieel medewerker
0478 01 20 86


"Een warme, persoonlijke manier van werken, met wederzijds vertrouwen, daar start ons verhaal."

Na 4 jaar commerciële en uiterst klantgerichte ervaring binnen Telenet zette Joyce de stap richting haar grote passie, vastgoed.

Ze is gedreven, houdt van een warme, persoonlijke aanpak en zet met haar end-to-end mentaliteit in op betrokkenheid en een vlotte en duidelijke communicatie.

Joyce heeft West-Vlaamse roots maar woont momenteel op de grens van de provincies Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en Antwerpen.

Ze geniet ervan om toch geregeld nog een keer de zeelucht op te snuiven of, na een drukke werkdag, een wandeling te maken met haar hond Arthur of voluit te winnen tijdens een match Padel.

Met haar jonge en vernieuwende blik, is Joyce zonder twijfel een frisse wind binnen de vastgoedsector en ons team.


Contacteer Joyce