Rosini team

Nico van Rosini Vastgoed & Advies
Nico, zaakvoerder
BIV 505581
0478 012 012


"Betrokkenheid en een persoonlijke aanpak bij élk aankoop- en verkoopproces, dat is de kracht van Vastgoed Rosini"

Met meer dan 14 jaar ervaring in de vastgoedsector is Nico intussen een vaste waarde in de ruime regio. Als vader van drie kinderen en geboren Bonheidenaar kent hij het werkterrein van Vastgoed Rosini als geen ander.

Na eerste werkervaringen in de bank, verzekerings- en vastgoedsector richtte Nico in 2011 zijn eigen kantoor, in Bonheiden dorp op.

In totaal werden intussen meer dan 700 woningen verkocht en verhuurd.

Nico draagt zijn authentieke visie, betrokkenheid, doorgedreven overtuigingskracht en rust uit naar zowel klanten als interne medewerkers en leveranciers. Hij kan steeds terugvallen op zijn mensgerichte, eerlijke en betrouwbare manier van werken.

Leuk weetje, Nico noemde Rosini naar zijn 3 kinderen, Robbe, Siebe en Nina.

Contacteer Nico voor een gratis schatting of een persoonlijk gesprek en ontdek de mogelijkheden voor het verkopen of aankopen van jouw woonproject.


Contacteer Nico

Hans van Rosini Vastgoed & Advies
Hans, sales & marketing manager
BIV 515480
0473 72 19 60


"Kopen en verkopen is mijn vak, maar oprecht luisteren en mensen kunnen helpen in hun zoektocht,dat geeft de échte kick"

Hans groeide op in onze thuisbasis, Bonheiden. Na tussenstappen in Lier en Antwerpen verhuisde hij naar Battel, Mechelen. Het ruime Rosini werkterrein is hem dus meer dan bekend. Met meer dan 16 jaar commerciële en leidinggevende ervaring (Telenet, goudengids.be, StepStone, Unique) en als zaakvoerder van zijn eigen managementbedrijf combineert hij zijn ondernemers- sales- en creatieve talenten nu ook met zijn passie voor en ervaring in immobiliën.

Na meer dan 8 eigen aankoop-, renovatie-, verhuur- en verkoopprojecten bouwde hij al vanaf jonge leeftijd aanzienlijke kennis en inzicht op in vastgoedtransacties en verbouwprojecten. Daarnaast werkte hij op freelance basis eerder als vastgoedfotograaf voor een aantal immokantoren in Antwerpen. Hans is gepassioneerd, positief ingesteld en gedreven om anderen te helpen.

Hij heeft een uitgesproken talent om te luisteren en te begrijpen waar de echte noden en behoeftes liggen.

Plan nu je gratis schatting of persoonlijk gesprek in en Hans begeleidt je graag met de meest rendabele en inventieve zoektocht naar een nieuwe eigenaar voor je woning of bij het vinden van de woning van je dromen.


Contacteer Hans