Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Uitzonderlijk goed gelegen handelspand met duplex appartement aan de voet van de Sint-Romboutstoren en Grote Markt van Mechelen.

Voor wie op zoek is naar een opbrengsteigendom met ruim en uiterst goed gelegen commercieel gelijkvloers, in combinatie met een duplex appartement met dakterras is dit statige gebouw naast de Grote Markt een absolute aanrader.

De voormalige krantenwinkel deed eerder ook al dienst als restaurant, maar leent zich voor zowel horeca (keuken, gescheiden toiletten en wasplaats), kantoren, winkelruimte als praktijk met woonst.

Het gelijkvloers heeft in totaal maar liefst 174m2 bruikbare oppervlakte met een afzonderlijke achteringang voor het appartement. De elektriciteit is conform, er is centrale verwarming op aardgas (2008), 4 toiletten (2 dames, 2 heren), een droge kelder en een achterbouw van 20m2 voor stockage, bureel of magazijn.

Op de eerste en tweede verdieping bevindt zich het charmante en gerenoveerde duplex appartement met authentiek karakter en prachtig zicht op de kathedraal. Het appartement heeft een eigen inkomhal, gastentoilet, ruime living (42m2) met houten vloer , originele schouwmantel en elektrische haard, een vernieuwde keuken met gasvuur en toegang tot het zonnige ZW-georiënteerde dakterras, 3 slaapkamers en een badkamer met toilet en douche.

Boven de achterbouw is er ook nog een ruime zolderberging met toegang vanop het aangelegde dakterras. De elektrische installatie is reeds conform.

De huuropbrengsten zijn 1.600 euro/maand voor het handelspand en 750 euro/maand voor het appartement.
Dit multifunctionele gebouw is te koop vanaf 398.500 euro.

Ontdek zelf het potentieel van dit karaktervolle en goed gelegen pand en plan je bezoek in via 0478 010 010 of info@rosini.be.

Kenmerken

Adres:Steenweg 10
Mechelen
Referentie:R21-06-06
Vraagprijs:Verkocht
Type:Gebouw
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Perceeloppervlakte:174 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1850
Gevelbreedte:5 m
Bouwlagen:0
Algemene staat:Instapklaar

Indeling

Slaapkamers:3
WC:5
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Kelder:Ja
Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:Zuid-West

Comfort

Beglazing:Gedeeltelijk dubbel
Verwarming:Aardgas - CV op gas Individueel
Verwarmd water:Gas

Technische info

Niet geïndexeerd K.I.:€ 2.903
Kadastrale benaming:1ste afdeling,
EPC Certificaat Nr.:2019028-0002211991-RES-1
EPC Index:381,00KWh/m²/jaar
EnergyClass:D
381 Kwh/m²
F
E
D
C
B
A
A+

Ligging

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht