Over ons

Al meer dan 10 jaar is Vastgoed Rosini een vaste waarde voor lokale vastgoedbegeleiding in Antwerpen, Vlaams-Brabant en de Voorkempen.

Vanuit onze kantoren in Mechelen, Bonheiden en Aartselaar geloven wij volop in een sterk en betrouwbaar team van gedreven medewerkers die je doorheen het volledige proces, één op één, van schatting tot en met de verkoopakte begrijpen, ondersteunen en adviseren.

Een (vastgoed-)team om op te bouwen

Bij Vastgoed Rosini staat kwaliteit boven kwantiteit.

Wij maken ons sterk dat het authentiek karakter van onze organisatie, in combinatie met de persoonlijke aanpak van onze makelaars en medewerkers, garant staat voor een perfecte en zorgeloze dienstverlening op maat van jouw noden.

Vastgoed Rosini is reeds meer dan 10 jaar een vertrouwde partner in residentieel en commercieel vastgoed. Sinds de opening van een eerste kantoor in Bonheiden in 2010 kent onze organisatie een bloeiende groei met recent de opstart van twee nieuwe kantoren in Antwerpen en in Mechelen.
Ook ons team breidt verder uit en werd de afgelopen jaren versterkt door ervaren vastgoeddeskundigen maar ook jong commercieel en administratief talent.

Ondanks de groei die zich uitstrekt over Antwerpen, Vlaams-Brabant en de Voorkempen blijven wij geïnspireerd om vakwerk af te leveren op maat en naar de wensen van elke kandidaat-verkoper en -koper.

Vanuit onze multimerkenstrategie geloven we erin een éénduidige relatie te kunnen creëren tussen merk en dienstverlening, voor zowel Vastgoed Rosini als voor Rosini Estate.

Ontdek meer over de filosofie en de mensen achter ons bedrijf in onze uitgeschreven visie, missie en waarden.

Onze missie

Om succesvol te zijn, gaan we voor een individuele aanpak.
Door het kunnen begrijpen en kennen van wie er voor ons zit willen we een gepaste oplossing kunnen aanbieden en een constructieve samenwerking tot stand brengen.

Het is onze missie om meerwaarde te creëren door op een authentieke wijze en met aandacht en zorg de juiste linken te leggen in de lokale vastgoedmarkt.

Onze visie

Door te investeren in mensen geloven wij dat we de juiste connectie kunnen maken tussen enerzijds eigenaars en kandidaat-kopers/-huurders en onze eigen medewerkers anderzijds.

Onze waarden

Gepassioneerd & gedreven

We gaan tot het uiterste, elke dag, voor iedereen.

Trots & professioneel

Wij zijn trots op onze realisaties en de manier waarop we hiernaartoe werken.

Resultaat- & mensgericht

Om succesvol te kunnen zijn, willen we je begrijpen. Om je te kunnen begrijpen willen we steeds oprecht naar je luisteren.

Inspirerend & persoonlijk

Samen willen we jouw dromen kunnen verwezenlijken.

Eerlijk & meedenkend

Wij geloven in een oprechte samenwerking waar we elkaar in tegemoet kunnen komen.

Ontdek ons engagement

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Nico Verreth

Zaakvoerder
BIV 505.581
"Betrokkenheid en een persoonlijke aanpak bij élk aankoop- en verkoopproces, dat is de kracht van Vastgoed Rosini"
Met meer dan 14 jaar ervaring in de vastgoedsector is Nico intussen een vaste waarde in de ruime regio. Als vader van drie kinderen en geboren Bonheidenaar kent hij het werkterrein van Vastgoed Rosini als geen ander.

Na eerste werkervaringen in de bank, verzekerings- en vastgoedsector richtte Nico in 2011 zijn eigen kantoor, in Bonheiden dorp op.

In totaal werden intussen meer dan 700 woningen verkocht en verhuurd.

Nico draagt zijn authentieke visie, betrokkenheid, doorgedreven overtuigingskracht en rust uit naar zowel klanten als interne medewerkers en leveranciers. Hij kan steeds terugvallen op zijn mensgerichte, eerlijke en betrouwbare manier van werken.

Leuk weetje, Nico noemde Rosini naar zijn 3 kinderen, Robbe, Siebe en Nina.

Contacteer Nico voor een gratis schatting of een persoonlijk gesprek en ontdek de mogelijkheden voor het verkopen of aankopen van jouw woonproject.

Joyce Deschilder

Commercieel Medewerker
"Een warme, persoonlijke manier van werken, met wederzijds vertrouwen, daar start ons verhaal."
Na 4 jaar commerciële en uiterst klantgerichte ervaring binnen Telenet zette Joyce de stap richting haar grote passie, vastgoed.

Ze is gedreven, houdt van een warme, persoonlijke aanpak en zet met haar end-to-end mentaliteit in op betrokkenheid en een vlotte en duidelijke communicatie.

Joyce heeft West-Vlaamse roots maar woont momenteel in Antwerpen. Ze geniet ervan om toch geregeld nog een keer de zeelucht op te snuiven of, na een drukke werkdag, een wandeling te maken met haar hond Arthur of voluit te winnen tijdens een match Padel.

Met haar jonge en vernieuwende blik, is Joyce zonder twijfel een frisse wind binnen de vastgoedsector en ons team.

Niki Vereecken

Commercieel Medewerker
"Klanten bijstaan, begeleiden, informeren én adviseren op een vriendelijke, loyale en eerlijke manier, dat is de reden waarom ik mijn job zo graag doe"
Niki is een jong en goedgemutst organisatorisch talent, die meer doet dan op een professionele manier klanten helpen en begeleiden.

Ze is Bonheidenaar in hart en nieren, woont intussen met haar gezin in Keerbergen en deed heel wat vastgoedervaring op in de brede regio rond Tremelo en Putte.

Vastgoed heeft Niki altijd geboeid. Met een diploma ‘Communicatiemanagement’, bijna 5 jaar ervaring in de vastgoedsector en na het behalen van haar vastgoeddiploma werd ze bestuurder van haar eigen patrimonium vennootschap te Antwerpen.

Ze verrichte intussen zelf verschillende projecten in zowel nieuwbouw als renovatie waardoor Niki’s kennis enorm verreikte.

Niki geniet elke werkdag van de afwisseling die haar job haar biedt. Uitdagingen aangaan en probleemoplossend denken in overleg met de klanten, zijn voor haar prioriteit binnen de job.

Om een drukke werkdag af te sluiten zoekt Niki, als kersverse mama, rust en ontspanning in tennis en koken.

Stefanie Van Eyken

Commercieel vastgoedadviseur

Solliciteer nu

Bezorg ons je cv en motivatie via nico@rosini.be

Herken jij jezelf in onze gezamenlijke ambitie?

Bekijk onze vacatures hier of laat van je horen en bezorg ons je cv en motivatie via nico@rosini.be.