Onze diensten

Wat mag je van ons verwachten?

Van zodra je contact opneemt met één van onze vastgoedexperten nemen wij graag zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend bezoek of meer informatie op basis van jouw individuele noden.

Wij vinden het belangrijk om je deskundig en op een authentieke wijze te ondersteunen en begeleiden, van gratis waardebepaling tot 'staging' en verkoopklaar maken, van strategie tot commerciële onderhandelingsskills, in administratieve en juridische ondersteuning, en dit bij zowel verkoop als verhuur.

Vanuit onze kantoren in Antwerpen, Bonheiden en Mechelen zijn we actief met lokale kennis van zaken in een erg brede regio, van Berchem tot Wilrijk, van Heindonk tot Keerbergen, van Lier tot Heist-op-den-Berg of van Linkeroever tot in 't Stad, ...

Wij vertellen je graag meer over de meerwaarde en de marktpositie van ons groeiende bedrijf.
/medium

Gratis waardebepaling

/medium

Verkopen

/medium

Verhuren

/medium

Verhuizen

/medium

Attesten

/medium

Administratieve en juridische ondersteuning

/medium

Doelgerichte marketing en promotie

/medium

Rosini Estate

Exlusief luxevastgoed

Gratis waardebepaling

Je woning verkopen aan de beste prijs en voorwaarden? Vraag je persoonlijke en vrijblijvende waardebepaling aan via één van onze lokale vastgoedexperten.
Onze jarenlange expertise, persoonlijk inzicht en een uitgebreide database, stellen ons in staat een marktconforme en realistische waardebepaling op te maken.
Je ontvangt een gratis schattingsverslag en we adviseren je graag over de gepaste meerwaarde- en verkoopstrategie voor het verkopen aan de hoogst mogelijke prijs.

Verkopen

Van zodra je contact opneemt met Vastgoed Rosini, plannen wij graag zo snel mogelijk een eerste vrijblijvend bezoek in voor het correct opmeten en deskundig in kaart brengen van je eigendom. Eén van onze vastgoedexperten met lokale
marktkennis zal je bijstaan met het nodige advies betreffende verkoopstrategie, prijszetting, het verkoopklaar maken tot en met het opstellen van een verkoopovereenkomst in samenspraak met de notarissen.

Door onze uitgebreide en lokale marktkennis en commerciële skills staat Vastgoed Rosini niet alleen garant voor een gunstige en snelle verkoop, maar garanderen we ook een verkoop aan zo gunstig mogelijke voorwaarden.

Verhuren

Voor de verhuring van je residentieel of commercieel vastgoed gaan we graag tot het uiterste in de zoektocht naar de meest geschikte kandidaat. Ons gedigitaliseerde selectieprocedure vereenvoudigt en versnelt de selectie en houdt zowel de verhuurder als huurder automatisch op de hoogte van bijvoorbeeld indexaanpassingen, meldingen voor onderhoud en herstellingen of digitale registratie van de huurovereenkomst.

Verhuizen

We helpen je graag met een snelle, veilige en zorgeloze verhuis door één van onze geselecteerde en ervaren partners. Informeer vrijblijvend voor alle mogelijheden (ladderliften, met of zonder hulp van verhuizers, gespecialiseerde verhuisdiensten voor bijvoorbeeld pianoverhuis, kluizen, ...)

Attesten

Bij een verkoop of verhuur zijn vaak heel wat attesten of certificaten van toepassing. Samen met onze gecertificeerde partners voorzien we je graag in het afleveren van onder andere EPC-certificaat, elektriciteitsattest of bijvoorbeeld een kostenraming voor het conform maken van de elektrische installatie.

Administratieve en juridische ondersteuning

Om je woning te koop te kunnen zetten dien je in orde en op de hoogte te zijn van de meest recente wetgeving, regels, attesten, verzekeringen en het administratieve en juridische verloop tot en met de verkoopakte.
Wij bieden je daarom graag alle nodige ondersteuning op juridische en technische vragen en voorzien met plezier in het uit handen nemen van het volledige administratieve proces.

Doelgerichte marketing en promotie

Natuurlijk zetten wij jouw pand letterlijk en figuurlijk in de etalage. Maar je woning vraagt meer zorg en aandacht om ze optimaal en aan de beste marktvoorwaarden te kunnen verkopen.
Vastgoed Rosini garandeert je daarom een doelgerichte en doorgedreven marketingstrategie op basis van de troeven van jouw eigendom, maar ook van je persoonlijke noden en wensen.
Vanzelfsprekend adverteren wij op de grote immosites (Immoweb, Zimmo, Immovlan, Logic-Immo...), maar we gaan ook echt op zoek naar de meest geschikte en koopkrachtige kandidaat-kopers via onze uitgebreide database en netwerk, door middel van social media targeting (Facebook & Instagram), door mailings, borden, flyers of meer specifieke advertentiekanalen.

Rosini Estate

Naast Rosini bieden wij ook een segment aan voor exclusief luxevastgoed. Rosini Estate is kiezen voor een zorgeloos en hoogstaand kwalitatieve samenwerking op uw maat. Naast uiterste discretie en exceptionele eigendommen krijgt u een persoonlijke benadering van onze makelaars, volgens
de levensstijl die het best bij u past.

Ontdek onze uitzonderlijke marketingmogelijkheden en contacteer Rosini Estate vrijblijvend op +32 15 555 333 voor een verkennend gesprek op afspraak, in uw vertrouwde omgeving. Neem zeker ook een kijkje op onze afzonderlijke website (www.rosini-estate.be).