Gratis waardebepaling

Ontvang binnen de 24 uur je gratis en vrijblijvende waardebepaling door onderstaand formulier ingevuld te versturen.

Waarde bepalen van eigendom op dit adres:


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkopen via Vastgoed Rosini

Samen thuiskomen

VRIJBLIJVEND BEZOEK ÉN ADVIES
Van zodra we je aanvraag ontvangen, plannen wij graag zo snel mogelijk een vrijblijvend bezoek in voor het correct opmeten en deskundig in kaart brengen van je eigendom.
Één van onze experten met kennis en ervaring in jouw regio zal je vrijblijvend en gratis bijstaan met het nodige advies inzake taxatie, strategie en hoe de woning verkoopklaar te maken.

GRATIS WAARDE- EN MEERWAARDEBEPALING
Onze jarenlange expertise, persoonlijk inzicht en een zeer uitgebreide database, stellen ons in staat een marktconforme en realistische waardebepaling op te maken. Samen met dit schattingsverslag adviseren we je daarenboven hoe we via onze unieke Rosini werkwijze meerwaarde kunnen bieden voor jouw woning of project.

ADMINISTRATIEVE EN JURIDISCHE ONDERSTEUNING
Om je woning te koop te kunnen zetten dien je in orde te zijn en op de hoogte te zijn van de meest recente wetgeving, regels, attesten, verzekeringen en het administratieve en juridische verloop tot en met de verkoopakte.
Wij bieden je daarom graag alle nodige ondersteuning op juridische en technische vragen en voorzien met plezier in het uit handen nemen van het volledige administratieve proces.

Een makelaar om op te bouwen

LOKALE MARKTKENNIS EN EEN PERSOONLIJKE AANPAK
Bij Vastgoed Rosini staat kwaliteit boven kwantiteit. Wij maken ons sterk dat het authentiek karakter van ons kantoor in combinatie met de persoonlijke aanpak van onze makelaars en medewerkers garant staat voor een perfecte en zorgeloze dienstverlening op maat van elke kandidaat-koper en kandidaat-verkoper.

DOELGERICHTE MARKETING EN PROMOTIE VAN UW WONING
Natuurlijk zetten wij je pand letterlijk en figuurlijk in de etalage. Maar je woning vraagt meer zorg en aandacht om ze optimaal en aan de beste marktvoorwaarden te kunnen verkopen. Vastgoed Rosini garandeert daarom een doelgerichte en doorgedreven marketingstrategie op basis van de troeven van jouw eigendom, maar ook van uw persoonlijke noden en wensen.

Vanzelfsprekend adverteren wij op de grote immosites (Immoweb, Zimmo, Immovlan, ...), maar we gaan ook echt op zoek naar de meest geschikte en koopkrachtige kandidaat-kopers via onze uitgebreide database en netwerk, door middel van social media targeting, door mailings, borden, flyers of nog specifiekere advertentiekanalen.

EEN MAKELAAR OM OP TE BOUWEN
Wij geloven in een sterk en betrouwbaar team van medewerkers dat je doorheen het volledige proces, één op één, van schatting tot en met de verkoopakte ondersteunt, adviseert en begrijpt.

Ben je benieuwd naar onze werkwijze en naar de (meer)waarde van jouw woning, vul dan snel bovenstaand formulier in en wij contacteren je binnen de 24 uur na ontvangst.