Gratis schatting

Tijdens deze schatting mag je het volgende verwachten:

 1. Geen verkoop, geen kosten
 2. Ervaren schatters voor correcte prijzen
 3. Administratieve ondersteuning van waardebepaling tot akte
 4. Samenwerking met vastgoedmarketingbureau
 5. Gepersonaliseerde flyers
 6. Professionele fotografie

Vraag hier een GRATIS waardebepaling aan!

Wij nemen spoedig contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Door dit formulier te verzenden verklaart u zich akkoord met ons privacy statement.

(*) verplichte velden

Wat u van ons mag verwachten

 • VRIJBLIJVEND BEZOEK ÉN ADVIES
  Van zodra u contact opneemt met Vastgoed Rosini, plannen wij graag zo snel mogelijk een vrijblijvend bezoek in voor het correct opmeten en deskundig in kaart brengen van uw eigendom. Één van onze experten met kennis van uw regio zal u gratis bijstaan met het nodige advies om de woning verkoopklaar te maken.
 • GRATIS WAARDE- EN MEERWAARDEBEPALING
  Onze jarenlange expertise, persoonlijk inzicht en een zeer uitgebreide database, stelt ons in staat een marktconforme en realistische waardebepaling op te maken. Samen met dit schattingsverslag adviseren we u daarenboven hoe we via onze Rosini werkwijze meerwaarde kunnen bieden aan uw woning of project.
 • ADMINISTRATIEVE EN JURIDISCHE ONDERSTEUNING
  Om uw woning te koop te kunnen zetten dient u in orde te zijn en op de hoogte te zijn van de meest recente wetgeving, regels, attesten, verzekeringen en het administratieve en juridische verloop tot en met de verkoopakte. Wij bieden u daarom graag alle nodige ondersteuning op juridische en technische vragen en voorzien met plezier in het uit handen nemen van het volledige administratieve proces.
 • LOKALE MARKTKENNIS EN EEN PERSOONLIJKE AANPAK
  Bij Vastgoed Rosini staat kwaliteit boven kwantiteit. Wij maken ons sterk dat het authentiek karakter van ons kantoor in combinatie met de persoonlijke aanpak van onze makelaars en medewerkers garant staat voor een perfecte en zorgeloze dienstverlening op maat van elke kandidaat-koper en kandidaat-verkoper.
 • DOELGERICHTE MARKETING EN PROMOTIE VAN UW WONING
  Natuurlijk zetten wij uw pand letterlijk en figuurlijk in de etalage. Maar uw woning vraagt meer zorg en aandacht om ze optimaal en aan de beste marktvoorwaarden te kunnen verkopen. Vastgoed Rosini garandeert u daarom een doelgerichte en doorgedreven marketingstrategie op basis van de troeven van uw eigendom, maar ook van uw persoonlijke noden en wensen. Vanzelfsprekend adverteren wij op de grote immosites (Immoweb, Zimmo, Immovlan, ...), maar we gaan ook echt op zoek naar de meest geschikte en koopkrachtige kandidaat-kopers via onze uitgebreide database en netwerk, door middel van social media targeting, door mailings, borden, flyers of nog specifiekere advertentiekanalen.
 • EEN MAKELAAR OM OP TE BOUWEN
  Wij geloven in een sterk en betrouwbaar team van medewerkers die u doorheen het volledige proces, één op één, van schatting tot en met de verkoopakte ondersteunen, adviseren en begrijpen. Ben je benieuwd naar onze werkwijze en wil je meer weten, ontdek Rosini dan hier.

Benieuwd naar de waarde van uw woning, vul dan snel het formulier in en wij contacteren u binnen de 24 uur na ontvangst.

Over ons

Adres:

Vastgoed Rosini - Kantoor Bonheiden
Dorp 35, 2820 Bonheiden
Vastgoed Rosini - Kantoor Mechelen
Steenweg 16, 2800 Mechelen
 
Openingsuren:

Wij zijn 7/7 telefonisch bereikbaar of ontvangen u graag op afspraak in één van onze kantoren. Ook buiten de kantooruren en in het weekend maken wij graag tijd voor een afspraak.


+32 (0)478 010 010

info@rosini.be