Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

IN OPTIE! Duplex appartement met 2 kamers en zonnig dakterras in de gezellige Brederodewijk, vlakbij Halfmaanpleintje, Troonplaats en het Zuid.




Op de tweede verdieping van deze gerenoveerde stadswoning vind je dit karaktervolle appartement met 2 slaapkamers en Zuidoost dakterras.

Via de authentieke trap bereik je op het tweede verdiep de ruime en bijzonder lichtrijke leefruimte, eetplaats met open en geïnstalleerde keuken (incl. keukeneiland) en een berging/wasruimte.

Vanuit de leefruimte heb je toegang tot het zonnige en uiterst rustige terras.

Via de privatieve trap in het appartement vind je op de eerste verdieping een ruime master bedroom, een gerenoveerde badkamer met inloopdouche en een tweede slaapkamer die nu dienst doet als dressing.



Er is geen lift in het gebouw waardoor de gemeenschappelijke kosten zeer laag zijn (brandverzekering, verlichting en poetsen gemeenschappelijke delen en syndicus incl.).

Het appartement is zeer goed gelegen nabij het Zuid, winkels, parken en openbaar vervoer. Een velo-station, apotheek, horeca en supermarkten/speciaalzaken vind je letterlijk voor de deur.




Dit instapklare en charmante appartement is te koop vanaf 298.000,00 euro.




Voor de snelle beslissers. Ontdek daarom als eerste de authenticiteit en het unieke karakter van dit gerenoveerde pand met dakterras in hartje Antwerpen door een bezoek in te plannen via info@rosini.be of 0478/010.010.

Kenmerken

Adres:Brederodestraat 57
Antwerpen
Referentie:R21-09-02
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Bewoonbare opp.:82 m²
Gevelbreedte:6 m
Bouwlagen:0
Algemene staat:Normaal

Indeling

Slaapkamers:2
Badkamers:1
WC:1
Keuken:Ja
Kelder:Ja
Terras:Ja

Comfort

Beglazing:Dubbel

Technische info

EPC Certificaat Nr.:20180220-0002026063-1
EPC Index:168,00KWh/m²/jaar
EnergyClass:B
168 Kwh/m²
F
E
D
C
B
A
A+

Ligging

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht