Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

In optie

Ruime, lichtrijke bel-étagewoning met bijzonder potentieel, zonnig dakterras en 3 autostaanplaatsen op uiterst centrale ligging.

Deze halfopen, op te frissen woning biedt meer dan 263m2 bewoonbare oppervlakte, 3 ruime slaapkamers, bureel- of praktijkruimte, een zonnig (ZW-georiënteerd) terras en zeer grote garage met bijhorende berging en smeerput.

Op het gelijkvloers van deze karaktervolle en goed gelegen gezinswoning bevindt zich een inkomhal, gastentoilet, vestiaire, praktijkruimte, berging en 56m2 garage.

Op de eerste verdieping vind je de bijzonder zonnige, open en lichtrijke leefruimte en bureel en de op te frissen keuken met grote raampartijen die aansluiten op het ruime terras (met automatische screens). Het terras + 33m2 biedt een oase aan rust, ontspanning en zon, en dit op wandelafstand van Mechelen stad en vlakbij alle invalswegen, scholen, openbaar vervoer en winkels.
Op het tweede verdiep bereik je vanuit de nachthal de 3 ruime slaapkamers, dressing, badkamer en tweede toilet.
Deze woning (aan vernieuwde voorwaarden) is een buitenkans voor wie op zoek is naar een uniek project in een gewilde straat met heel wat jonge gezinnen.

Dit pand is te koop vanaf 287.000,00 euro.
Elk bod wordt voorgelegd aan de eigenaars.

Ontdek zelf de bijzondere mogelijkheden van deze stadswoning met ruim terras en parkeergelegenheid voor maar liefst 3 auto's door een bezoek in te plannen via +32 473 72 19 60 of info@rosini.be.

Kenmerken

Adres:Generaal De Ceuninckstraat 74
Mechelen
Referentie:R21-12-02
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Type constructie:Traditioneel

Indeling

Slaapkamers:3
Tuin oriëntatie:Zuid-West
Garage:1 (3 plaatsen)

Technische info

Niet geïndexeerd K.I.:€ 1.222
EPC Certificaat Nr.:20210517-0002415914-RES-1
EPC Index:246,00KWh/m²/jaar
EnergyClass:C
246 Kwh/m²
F
E
D
C
B
A
A+

Ligging

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht